Photograph by Peter Schickert, Alamy Το National Geographic επέλεξε την Θεσσαλονίκη σαν έναν από τους καλύτερους προορισμούς για τον φετινό χειμώνα αν και όπως συμβουλεύει τους αναγνώστες του, η καλύτερη εποχή για να την επισκεφτεί κανείς είναι το καλοκαίρι ή κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ κινηματογράφου τον Νοέμβριο, όπως και τον Μάιο για την έκθεση βιβλίου. Μερικά από τα tips που δίνουν στο κοινό οι συντάκτες του άρθρου φυσικά δεν θα μπορούσαν παρά να σχετίζονται με το φαγητό. Από προτάσεις για σουτζουκάκια ή μυδοπίλαφο σε μερικά γνωστά εστιατόρια της πόλης ως τα εμβληματικά τρίγωνα Πανοράματος. Αναγνωρίζοντας την σαν πόλη των γεύσεων και των αρωμάτων, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην αγόρα εξωτικών μπαχαρικών, φρέσκων φρούτων και τροφίμων που ο επισκέπτης θα βρει στις γραφικές σκεπαστές αγορές όπως το Καπάνι, η Μοδιάνο αλλά και η Άθωνος.
|
People who indulge themselves into delicacies are always the best people. Explore your taste!
Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013
Η Θεσσαλονίκη στους must-see προορισμούς του National Geographic.
Ετικέτες
2013,
θεσσαλονίκη,
μπαχαρικά,
ταξίδι,
delicatessen,
national geographic,
salt,
spices,
sugar,
Thessaloniki,
travel
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου